Elektriske kjøkkener

Systematisering av arbeidet og normalisering av utstyret

Hele familiens velvære og tilfredshet økes ved et godt kjøkken. I Norges 1/2 million kjøkkener beskjæftiges likesaa mange kvinder, som aarlig lager mat til en værdi av over en milliard kroner og bruker braendsel for ca. 60 millioner kroner.Om der kunde opnaaes 2 timers arbeidsbesparelse pr. kjøkken pr. dag, 10 % besparelse av næringsvaerdier og 25 % reduktion i omkostninger for varmen, vil dette betyde en aarlig vinding av ca. 300 millioner kroner.

Elektriske kjøkkener
Elektriske kjøkkener
Elektriske kjøkkener
1
Elektriske kjøkkener
Elektriske kjøkkener
2
Elektriske kjøkkener
Elektriske kjøkkener
3
Elektriske kjøkkener
Elektriske kjøkkener
Publisert på nett 03. mai 2017. Opprinnelig publisert i Arkitektur N nr. 4 – 1923. For å få full tilgang på alt innhold i Arkitektur N kan du kjøpe eller abonnere på papirutgaven.
4